1. ruim 32 jaar staat hij op het podium en

Wie in Nederland en België over Countrymuziek praat, kan niet meer om de naam Robbie Masters heen.
Robbie is een gewone Hollandse jongen met een jarenlange ervaring in de muziek en een uitgesproken voorkeur voor Countrymuziek.

Zijn muzikale roots zijn te vinden in de amusementsmuziek, maar op aanraden

van enkele collega’s uit dit genre heeft Robbie zijn blik op de Country gericht.

Sinds dien is hij altijd trouw gebleven aan zijn grote idool en voorbeeld: Vince Gill, van wie hij dan ook diverse nummers op zijn repertoire heeft staan.
Uiteraard heeft Robbie zich verder ontwikkeld en kan zich ondertussen prima meten met de Europeese grootheden in de Country-scene.
Regelmatig is hij te zien en te horen op diverse grotere en kleinere evenementen, zowel solo als in (acoustisch) duo Masters & Tailor, als ook met de TR Country-band.
Robbie heeft in de loop van de jaren diverse albums en een DVD uitgebracht (allen in eigen beheer) en zich naast zijn vocalistische kunnen ontpopt als een enthousiast Muzikant,presentator, producent, geluidstechnicus en vocal-coach.

Synoniem aan de naam Robbie Masters staan woorden als: kwaliteit, gezelligheid, sfeer en professionaliteit.

That’s Robbie!!


  1. Hij hoopt U dan ook ergens tegen te komen..........en wilt u iets weten Vraagt U het dan rustig, hij neemt graag de tijd voor U.

    Voor zijn agenda verwijzen wij u naar de HOME pagina , Wilt U meer informatie klik HIER of op Contact boven aan deze Pagina.